Perjantaina 17.5. Kevätjuhla ja kevätkauden päättäjäiset Onnelassa

2.5.2024

Lomakoti Onnela on vaihtanut omistajaa ja nykyisen kaltainen järjestöpohjainen toiminta vaihtuu majoitus- ja ravintolapalveluja tarjoavaksi yritystoiminnaksi.  Tämä tarkoittaa sitä, että meidän kerhotoimintamme siirtyy muualle ja syksyn alussa aloitamme toiminnan Haukiputaan Heiton talolla. Uusien omistajien kanssa on sovittu, että saamme jatkaa kerhotoimintaa aina 17.5 saakka. Heitämme siis  jäähyväiset Onnelalle ja pidämme kevätkauden päätöstilaisuuden  perjantaina 17.5. Alla kutsu ja tilaisuuden ohjelma.

K U T S U

Perjantaina 17.5. Kevätjuhla ja kevätkauden päättäjäiset Onnelassa

*klo 11.30 arpojen myynti alkaa, otamme kiitollisena vastaan arpajaisvoittoja!

klo 12.00 Lounas; kermainen uunilohi, perunamuusi, uunikasvikset ja salaatti yms. sekä jälkiruoka ja tee/kahvi. Lounaan valmistaa Samanttan kokit.

*Iloista ohjelmaa Unelmasalissa: Lauletaan Eskon säestyksellä, runoesityksiä, yllätysohjelmia odotetaan ja suunnitellaan, arvotaan liikuntahaasteeseen osallistuneiden kesken palkintoja, lisäksi arpajaiset sekä mukavaa yhdessäoloa hyvässä ja tutussa seurassa.

Juomme päätteeksi täytekakkukahvit, 3 €/hlö.

Loppuhalaukset ja Hyvää kesää!

*Ilmoittaudu mukaan kevätjuhlaan viimeistään 3.5.2024 joko soittamalla Ritvalle p. 040-5363488 taikka sähköpostilla ritvah84@gmail.com

Lounaan hinnan 20 €/hlö, voi maksaa Martinniemen Eläkkeensaajien tilille No FI86 5741 3620 9927 40, viestikenttään merkintä Kevätjuhla, taikka paikan päällä käteisellä.

Hyvästelemme Onnelan ja toivotamme uusille yrittäjille Onnea ja menestystä.

Lämpimästi tervetuloa kevätjuhlaamme!

Martinniemen Eläkkeensaajat ry

Kerhotoiminta alkaa syksyllä Heiton talossa.