Boccian piirinmestaruudet ratkottiin 16.4 Nivalassa

17.4.2024

Tämän vuoden piirin bocciamestaruudet rakottiin 16.4 Nivalassa. Nivalan uusi liikuntakeskus osoittautui oivalliseksi kisakentäksi, jossa tilaa riitti  ja järjestelyt hoituivat sujuvasti.  Pitkä matkakin taittui mukavasti oulunseutulaisten yhteisellä bussikyydillä.  Piirinmestaruudet menivät tänä vuonna läänin eteläosan yhdistyksille Haapavedelle ja Nivalaan. Haapavesi I uusi viime vuoden mestaruutensa, Haapavesi II tuli toiseksi ja kotijoukkue Nivala sijoittui pronssille. 

Viime vuonna hopealle sijoittunut oma joukkueemme Martinniemi I:n  sijoitus jäi vaatimattomaksi. Tavoitteeksi asetettu sarjassa säilyminen ei onnistunut ja ensi vuonna joudumme  ponnistamaan B-sarjasta. Koko talven harjoituksia vaikeuttanut pelaajapula ja sairastumiset verottivat tasoa ja aiheuttivat mm. kakkosjoukkueen poisjäännin.  Vaivoin kasaan saatu A-sarjajoukkue ei ehtinyt tavoittaa kisakuntoa ja kovassa kisassa puolikuntoisena on vaikea voittaa.  

Joukkueemme kapteenin, Arja Virran mukaan, voittaneet joukkueet olivat sen verran kovia, että erottuivat selkeästi muista. Hieman jäi kaihertamaan sarjapaikan menetys, joka oli muutamasta pelipisteestä kiinni. Vaikka nyt hieman harmittaakin, harjoituksia jatketaan ja ensi vuonna kisataan uudestaan, toteaa Arja.  

Kilpailutulokset täältä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠  PL